Termeni si Conditii

1

Accesare site anunturi de reduceri

Accesul/vizitarea acestui Site se supune Termenilor si Conditiilor de utilizare, implicand acceptul explicit si fara obiectiuni al dumneavoastra si reprezinta intreaga intelegere (contractul valabil incheiat) dintre parti.

Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari sau calificari, Termenii si Conditiile de Utilizare ale acestui Site, va rugam sa nu continuati accesarea Site-ului.
In cadrul acestei pagini web sunt publicate si promovate produse si servicii provenite de la terti furnizori la preturi speciale promotionale. Aceste preturi speciale promotionale sunt valabile pentru o anumita perioada de timp si pentru o anumita cantitate, sub conditia obligatorie a completarii unui numar minim de cumparatori. Produsele/serviciile oferite pot fi achizitionate la un pret special promotional de catre utilizator/abonat, prin intermediul Site-ului, respectand termenii descrisi mai jos, pe care utilizatorul/abonatul ii accepta complet si neconditionat.

Prin plasarea unei comenzi sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acesteia. WISEBUY SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea datelor transmise pe site. Informatiile furnizate pentru inregistrare pe site/inscriere la oferta trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile.2. Definitii
Pentru o interpretare cat mai buna si uniforma a Termenilor si Conditiilor de utilizare a Site-ului, precum si a drepturilor si obligatiilor care decurg din acceptarea acestora, urmatorii termeni vor fi interpretati dupa cum urmeaza:

Societatea : WISEBUY  S.R.L, cu sediul social in str Ceaikovski, nr. 7, Bucuresti, Sector 2, Romania inregistrata la Registrul Comertului sub nr J40/2746/2011, CUI 28152882, telefon contact : 0761350184 email: contact@wisebuy.ro

Website sau Site : prezenta pagina web www.wisebuy.ro
Partener : orice terta persoana, fizica sau juridica, care utilizeaza pagina societatii, pentru a prezenta/vinde produsele/serviciile sale la preturi speciale promotionale utilizatorilor/abonatilor Site-ului
Produs/Serviciu : Produsul/serviciul pus la dispozitie de Partener la un pret special promotional prin intermediul Site-ului
Cumparator/Utilizator : orice utilizator care acceseaza Site-ul sau lanseaza o comanda pe site.
Oferta : oferta de produse/servicii, la preturi speciale promotionale, pusa la dispozitia utilizatorilor/abonatilor de catre Parteneri prin intermediul Site-ului

3. Cum cumpar un produs /serviciu pe wisebuy.ro?
- Pozele ofertelor sunt cu titlu informativ.

-Pentru a plasa o comanda dati clik pe oferta dorita.

- Dupa vizualizarea ofertei, completati corect toate datele de livrare, precum si cele de contact, pe care le gasiti in partea din dreapta a pozei din oferta.

- Dupa ce ati completat corect si complet toate datele, dati click pe butonul “trimite"

- Pe ecran vi se afiseaza un mesaj de confirmare a primirii datelor dvs, iar pe adresa de e-mail pe care ati trecut-o la date de livrare, veti primi , in maxim 24 h, un e-mail de confirmare, care contine datele de contact ale furnizorului din partea caruia primiti produsul, si care este responsabil in privinta livrarii produselor si unicul care stie detalii despre livrare si starea produselor.

- Detaliile despre termenul de livrare, curier, pret de transport, garantii, precum si alte detalii privind calitatea produselor se regasesc pe site, in sectiunea “termeni”, iar Cumparatorul prin plasarea unei comenzi este de acord cu luarea la cunostinta a acestor conditii si detalii afisate in sectiunea “termeni “.

- Cumparatorul este obligat sa pastreze datele de contact ale furnizorului, pe care le primeste dupa plasarea unei comenzi, prin e-mail. In cazul in care aceste detalii nu se regasesc, cumparatorul poate lua legatura cu site-ul wisebuy.ro, prin adresa de e-mail de contact, afisata pe site, sau printr-un formular de contact afisat pe site. Site-ul ii va raspunde clientului in maxim 3 zile lucratoare de la data primirii cererii/e-mailului.

- In cazul in care clientul face o precomanda , acesta intelege ca furnizorul poate livra produsul cand il va avea din nou pe stoc dar nu mai mult de 12 luni.

Pe acest site afiseaza oferte mai multi furnizori si este posibil sa primiti o comanda de mai multe produse cu mai multe  costuri de transport. In dreptul fiecarei oferte este scris si furnizorul la care s-a comandat la-FURNIZOR.

-In cazul in care un client face comanda la mai multi furnizori , site-ul isi rezerva dreptul de a comasa comanda la un singur furnizor(daca unul din furnizori are toate produsele comandate) , astfel clientul sa plateasca un singur transport.


4. Cum returnez un produs pe wisebuy.ro?
Cumparatorul are dreptul , fara nici o penalitate, de a returna produsul primit, in maxim 14 zile lucratoare, de la data primirii prin curier a produsului. Solicitarea de retur, se transmite doar in scris, prin completarea formularului de retur existent in site, sau prin e-mail la adresa de contact, afisata pe site. In formularul de retur, Cumparatorul este obligat sa completeze correct si complet toate datele, pentru ca cererea lui sa fie procesata. Raspunsul va sosi prin e-mail, in maxim 3 zile lucratoare de la data trimitetii cererii de retur.


Dupa trecerea intervalului de 14 zile lucratoare de la data achizitiei, Cumparatorul nu are dreptul de a-si exercita dreptul de retur, Societatea nemaiavand nicio obligatie fata de Cumparator.

Conditii pentru cererea de returnare a pretului produsului:
- Solicitarea trebuie transmisa in scris inainte de expirarea perioadei de retur de 14 zile lucratoare, care este afisata in cuprinsul fiecarei oferte.
- Daca serviciul sau produsul furnizat presupune mai multe sedinte/proceduri/produse/servicii, returnarea nu se poate face daca ati folosit deja o/un sedinta/procedura/produs/serviciu.
- Dupa data de expirare a perioadei de retur sau dupa consumarea partiala a serviciului achizitionat nicio cerere de returnare nu va mai fi luata in considerare.
- WISEBUY isi rezerva dreptul de a investiga orice cerere de returnare si de a nu da curs cererilor de returnare frauduloase sau abuzive care se produc dupa consumarea/prestarea/achizitionarea bunului sau serviciului.- Returul unei comenzi se realizeaza direct catre furnizor "prin curier" si este suportat de client, pe adresa furnizorului, cu conditia ca furnizorul sa fie anuntat pein e-mail sau telefonic ca se va face returul produsului.

Contravaloarea in bani a produsului returnat va fi transferata clientului , de catre furnizor, dupa ce produsul a ajuns la destinatie( la furnizor ) , doar intr-un cont bancar, in acest sens clientul avand obligatia sa trimita prin e-mail contul IBAN si numele titularului, pentru transfer.

Furnizorul este singurul responsabil de calitatea si valoarea produselor promovate pe site, iar Cumparatorul se obliga a avea la cunostinta de cele afisate in oferta fiecarui produs, in momentul in care comanda un produs.

Toate datele de livrare, privind curierul, termen de livrare si alte conditii difera la fiecare furnizor si produs, aceste detalii regasindu-se in fiecare oferta, afisata pe site.

De asemenea toate datele si conditiile de retur, sunt transmise doar de catre Furnizor, prin e-mail sau telefon catre cumparator, iar Site-ul nu isi asuma nici un fel de raspundere sau obligatie, in acest sens, in a furniza cumparatorului date de retur, sau in a returna sumele de bani aferente returului.

Transferul de bani aferent produsului returnat se face doar de catre Furnizor, in maxim 30 de zile, de la data primirii produsului retur prin curier, de la cumparator. Banii se vor transfera intr-un cont bancar, pe care cumparatorul se oblige sa il comunice Furnizorului, in scris, prin e-mail, impreuna cu numele titularului de cont.

In privinta taxei de retur, pentru transport, Cumparatorul plateste taxa de transport retur in urmatoarele situatii:

- Daca a comunicat prin comanda un alt produs decat cel dorit, si ulterior s-a razgandit sau si-a dat seama ca nu doreste acel produs.

- Daca a comandat o marime, culoare sau model pentru un produs si dupa ce l-a primit si-a dat seama ca nu i se potriveste.

- In toate aceste situatii de mai sus, clientul are obligatia sa trimita prin curier produsul, impreuna cu ambalajul original, in maxim 14 zile lucratoare de la data primirii coletului. Furnizorul are obligatia , dupa ce primeste acel colet de la cumparator, sa ii schimbe produsul cu cel cerut de cumparator, iar in caz contrar( daca nu exista pe stoc produsul ) sa ii returneze banii achitati initial.

- Daca produsul trimis retur de catre cumparator nu este in stare functionala sau este deteriorat din vina cumparatorului, sau nu este in ambalajul original, Furnizorul nu mai are obligatia de a-i schimba produsul sau de a-i returna banii.

Partenerul are obligatia sa inlocuiasca produsul pe suportand cheltuielile cu transportul, in urmatoarele conditii:

- Daca produsul primit prezinta semne de degradare, defectiuni sau alte semne care indica ca a fost folosit inainte

- Daca produsul primit nu corespunde cu cel prezentat in oferta de pe iareduceri.ro , in privinta aspectului, culorii, sau detaliilor tehnice

- Daca produsul primit este altul decat cel prezentat in oferta de pe site.

5. Raspunderea limitata

WISEBUY nu isi asuma raspunderea si nu poate fi facut vinovat pentru calitatea produselor dobandite de la Partener sau a serviciilor solicitate, precum nu isi asuma raspunderea pentru nelivrarea sau livrarea partiala a produselor comandate si neprestarea sau prestarea defectuoasa a serviciilor afisate pe site.

Serviciul/produsul mentionat in oferta de pe site este prestat de Furnizor ( Partener ) fata de Cumparator, in nume si pe cont propriu, motiv pentru care WISEBUY nu raspunde fata de Cumparator pentru incalcarea obligatiilor de catre Partener in prestarea serviciului/tipul produsului si nu raspunde pentru daune directe sau indirecte, de orice natura, ce ar rezulta din sau in legatura cu produsul/serviciul ofertat pe site.


Prin urmare, in calitate de Cumparator intelegeti, sunteti de acord si acceptati ca :

- WISEBUY NU datoreaza prestarea serviciilor si/sau produselor indicate in Oferta, iar orice reclamatie ulterioara trebuie adresata direct Partenerului. Denumirea Partenerului si informatiile de contact ale acestuia se regasesc in cuprinsul oricarei Oferte afisate pe site.


- Sunteti direct responsabil sa faceti propria evaluare independenta a produselor si serviciilor mentionate pe site si din punct de vedere cantitativ/calitativ, etc.

- Partenerul este emitentul Ofertei si implicit al produsului si/sau serviciului oferit prin Oferta de pe site si este singurul responsabil pentru rambursarea contravalorii produsului/serviciului comandat. Partenerul este, de asemenea, singurul responsabil pentru toate bunurile si serviciile pe care le ofera pentru Dvs cat si pentru orice accidente de orice natura, pagube, datorii, cheltuieli pe care le-ati putea suporta/suferi, direct sau indirect, in totalitate sau in parte, si care au legatura cu achizitionarea unui produs/serviciu precum si pentru orice pretentii care decurg din utilizarea totala sau partiala a acestora.

- Cu exceptia cazului in care se indica altfel, in alte oferte distincte, WISEBUY doar afiseaza pe Site Ofertele cu produsele si serviciile oferite de Partener.


- Prin prezenta in mod irevocabil renuntati la toate pretentiile ce decurg din utilizarea produselor/serviciilor si exonerati WISEBUY si societatile sale afiliate, directorii, angajatii si agentii de la plata oricarei datorii care decurge din sau in legatura cu orice act sau omisiune a unui Partener in legatura cu utilizarea unui produs/serviciu, oferite pe baza acestuia.


- Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna numai Partenerului ofertant, specificand natura lipsei de conformitate. Costul transportului produselor revine in responsabilitatea Cumparatorului, in cazul in care in oferta postata nu e specificat altfel. In nici o situatie WISEBUY nu va fi obligat sa suporte orice cheltuiala rezultata din transportul produselor comandate de pe Site, astfel ca orice nelamurire care implica costurile de livrare / returnare produse va fi adresata direct Partenerului ofertant.


Utilizarea acestui site este in totalitate pe raspunderea Cumparatorului. WISEBUY si societatile sale afiliate, functionarii, directorii, agentii sau orice alta parte implicata in conceperea, producerea sau oferirea site-ului nu sunt raspunzatoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natura, ce ar rezulta din sau in legatura cu utilizarea acestui site sau a continutului sau. WISEBUY u isi asuma nici o responsabilitate si nu va fi raspunzatoare pentru nici o dauna sau virusi care ar putea sa va infecteze computerul sau alte bunuri in urma accesarii sau utilizarii acestui site, sau descarcarii oricarui material, informatii, text, imagini video sau audio de pe acest site.


Societatea nu are nici o raspundere pentru acoperirea pretentiilor tertilor, de orice natura, care pot rezulta in relatie cu utilizarea, copierea sau falsificarea Site-ului sau a continutului acestuia sau a oricarui alt Site inrudit, de catre terte persoane, neautorizate de Societate, indiferent daca Societatea a fost informata, a cunoscut sau ar fi trebuit sa cunoasca aceasta posibilitate.

Utilizatorii inteleg si accepta ca Siteul nu participa in niciun mod si in nicio masura la interactiunile dintre Utilizatori si nu ofera nicio garantie privind acestea. Utilizatorii inteleg si accepta ca Siteul nu detine niciun control asupra legalitatii, calitatii, corectitudinii, punctualitatii, credibilitatii si acuratetii serviciilor, datelor si informatiilor sau oricarui continut sau servicii oferite de catre Utilizatori prin intermediul Siteului. Utilizatorii inteleg si accepta ca datorita caracteristicilor specifice Internetului si ale Serviciului Administratorul Site-ului nu poate confirma, garanta identitatea Utilizatorilor si veridicitatea, corectitudinea, validitatea oricaror informatii sau continut oferite de acestia pe Site. In consecinta Siteul nu poate fi tras la raspundere in niciun mod si in nicio masura cu privire la aceste informatii sau orice alte efecte juridice / comerciale derivand din utilizarea lor.

Partenerul este singurul responsabil de continutul ofertelor, de serviciile pe care el le va desfasura ca urmare acestor oferte si de consecintele pe care aceste servicii le pot avea si mandateaza Siteul sa incaseze in numele si pe seama sa pretul serviciilor prestate. In toate cazurile Utilizatorul nu va putea invoca sau angaja in niciun mod raspunderea Siteului pentru continutul ofertelor sau pentru activitatile desfasurate in urma ofertelor Partenerului ori pentru consecintele de orice fel ale acestora.
6. Drepturi de autor
SC WISEBUY S.R.L este autorul Site-ului si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform Legislatiei Romane si Internationale. Designul si modalitatea de prezentare a Site-ului, precum si software-ul si setarile acestuia etc. sunt proprietatea WISEBUY .


Continutul Site-ului (texte, descrieri ale produselor si serviciilor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este detinut in totalitate de catre WISEBUY si Partenerii sai. Din acest motiv, WISEBUY nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in Site.


Este interzisa copierea, comercializarea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau alterarea continutului site-ului, decat cu acordul expres al WISEBUY. Orice utilizare a continutului site-ului, in alte scopuri decat cele permise expres prin documentul sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista, este interzisa. Nici un continut transmis Cumparatorilor/Utilizatorilor, prin orice mijloc de comunicare sau dobandit de acestia prin accesare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala a WISEBUY, fata de respectivul continut.


Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe Site sau al actualizarii diverselor pagini ale Site-ului.

7. Modificari Termeni si Conditii
INTREG CONTINUTUL ACESTUI SITE POATE FI MODIFICAT SI VA ESTE OFERIT "CA ATARE" FARA A SE OFERI NICI O GARANTIE DE NICI UN FEL, FIE ACEASTA EXPRESA SAU IMPLICITA.

Societatea isi rezerva dreptul de a modifica unilateral si fara nicio notificare prealabila continutul, forma de prezentare si/sau structura Site-ului, in orice moment si nu va avea nicio raspundere in acest sens si/sau Termenii si Conditii.

Societatea se extinde continuu, isi updateaza si optimizeaza website-ul, produsele si serviciile aferente, in paralel avand dreptul de a modifica liber termenii si conditiile de utilizare a website-ului. Din acest motiv, se recomanda utilizatorilor/abonatilor sa citeasca termenii si conditiile de utilizare la intervale regulate de timp pentru a se informa cu privire la eventualele schimbari de continut.

Astfel de schimbari, modificari, adaugiri sau eliminari ale Termenilor si Conditiilor de utilizare vor intra in vigoare imediat dupa publicarea lor pe Site. Orice utilizare a Site-ului urmare a unei astfel de modificari sau schimbari se considera acceptare de catre Cumparator/Utilizator a schimbarilor, modificarilor, adaugirilor sau eliminarilor din continutul Site-ului.

8. Link-uri catre site-urile unei terte parti
Site-ul poate contine link-uri catre alte site-uri aflate in proprietatea sau operate de alte parti decit WISEBUY. Astfel de link-uri va sunt furnizate pentru a le folosi numai daca veti dori aceasta. WISEBUY nu controleaza, si nu este raspunzatoare pentru continutul si conditiile de confidentialitate sau securitate si de functionalitatea acestor site-uri.


Fara a se limita la cele mai sus mentionate, WISEBUY isi declina in mod special orice raspundere daca aceste site-uri:


· - Incalca drepturile de proprietate intelectuala ale unei terte parti;
- Sunt inexacte, incomplete sau contin informatii inselatoare;
- Nu au caracter comercial sau nu raspund indeplinirii unui anumit scop;
- Nu ofera o securitate adecvata;
- Contin virusi sau alte elemente cu caracter distructiv;
- Sunt licentioase sau calomnioase.

De asemenea, WISEBUY nu autorizeaza continutul sau orice alte produse si servicii prevazute pe astfel de site-uri. Daca intrati printr-un link pe astfel de site-uri sau pe acest Site, va asumati personal riscul, fara a exista in acest sens permisiunea WISEBUY.


9. Responsabilitatea Utilizatorului
Ca utilizator, intelegeti si sunteti de acord cu urmatoarele responsabilitati:
- sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra astfel incat procesul de achizitie al voucherelor sa poata avea loc
- sa mentineti si innoiti, atunci cand este cazul, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.

Ca utilizator, va asumati obligativitatea de a nu face urmatoarele:
- sa publicati materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a distruge acest sistem sau orice informatie care este parte componenta a acestui sistem;
- sa publicati materiale cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
- sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica, materiale ori informatii interzise de prevederile legale in vigoare;
- sa publicati o imagine sau o afirmatie care contravine normelor legale in vigoare.

Utilizatorii www.wisebuy.ro pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura Site-ului, respectiv pot adresa intrebari atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care sa afecteze viata privata, drepturile de proprietate intelectuala ale WISEBUY sau ale unor terte parti si care nu contin virusi, deruleaza campanii politice/electorale, solicitari comerciale, scrisori in lant, mailinguri in masa sau orice alta forma de spam. Nu puteti folosi o adresa de e-mail falsa sau sa impersonati o alta persoana sau entitate. WISEBUY isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a indeparta sau edita o astfel de informatie transmisa.


Cu respectarea celor mentionate mai sus, utilizatorul/abonatul are posibilitatea de a informa terte persoane (de exemplu prin e-mail, Facebook, Twitter etc.) cu privire la Ofertele puse la dispozitie prin intermediul Site-ului.

10. Date cu caracter personal
Va rugam sa accesati si sectiunea politica de confidentialitate care se aplica de asemenea accesului/vizitei dumneavoastra pe Site.
11.Forta majora

WISEBUY si/sau Furnizorul nu vor fi raspunzatori pentru intarzierea sau neindeplinirea obligatiilor lor, datorate unor evenimente de forta majora, imprevizibile si de neinlaturat. Intarzierea sau neindeplinirea obligatiilor din motiv de forta majora nu va fi considerata ca o incalcare a prevederilor Termenilor si Conditiilor.

In caz de litigiu privind modul de interpretare si de derulare a contractului la distanta, instanta competenta este cea de la sediul SC WISEBUY SRL.