presentation-image
Alcooltest digital cu 4 capete de rezerva
COD:ALC1068
53 lei
TRANSPORT GRATUIT LA PESTE 250 DE LEI
SATISFACTIE GARANTATA
RETUR GRATUIT IN 14 ZILE

Trebuie sa mergeti la o petrecere sau la un eveniment important unde se servesc tot felul de cocktailuri si bauturi si a doua zi aveti programare la analize? Sau poate un interviu pentru un job si vreti sa stiti o limita pe care sa nu o treceti? Ei bine, cu ajutorul alcooltestului puteti obtine rezultate imediate si precise si veti sti exact ce actiuni sa intreprindeti si cand!

Beneficii:
- Este prevazut cu breloc, asa ca il poti atasa la cheile auto, pentru ca nu se stie cand vei avea nevoie de el.
Senzorul care inregistreaza alcoolemia este incorporat in aparat, astfel ca nu poate fi influentat de alte substante, acesta reactionand doar la alcool.
- Aparatul etilotest afiseaza alcoolemia (nivelul de alcool in aerul expirat), cu un rezultat 100% sigur, marja minima de eroare, este suficienta o singura suflare si rezultatul este afisat imediat pe ecranul digital.
- Etilotestul afiseaza orice rezultat mai mare de 0.02%, pana la 0.19%.
- Daca nivelul de alcool este sub acest nivel, atunci aparatul nu afiseaza nimic, ceea ce inseamna ca puteti conduce autovehiculul.
- Dupa ce suflati timp de 10 secunde aparatul emite un semnal sonor, ca sa stiti ca ati expirat suficient aer sa poata fi citit.
- Daca nivelul de alcool este mai mare de 0.02%, pe ecranul digital apare mesajul CAUTION, ceea ce inseamna “atentie”, deci nu este indicat sa va urcati la volan.
Instructiuni de folosire alcooltester:
1) Porniti aparatul apasand butonul ON/OFF.
2) Asteptati 10 secunde, timp în care etilotestul se pregateste pentru citire.
3) Expirati aerul în capatul prelungit al aparatului.
4) Suflati fara sa întrerupeti si fara sa ridicati buzele de pe aparat timp de 10 secunde, pana auziti semnalul sonor sub forma de “beep”, care va anunta ca citirea este finalizata.
5) Rezultatul alcoolemiei apare imediat pe ecranul digital.
6) Daca concentratia de acool este mai mica de 0.02%, pe ecran nu apare nimic, ceea ce înseamna ca puteti conduce masina în siguranta.

Dimensiuni:
Lungime: 10 cm
Latime: 5 cm
Latime capete: 2 cm
Functioneaza cu 2 baterii de tip AAA, care nu sunt incluse în pachet.
Aparatul afiseaza rezultate referitoare doar la concentratia de alcool din aerul expirat.
Are 4 capete de rezerva incluse pentru a putea folosi aparatul in conditii de igiena.
Rezultatele afisate de alcooltestul digital sunt foarte precise, in special datorita faptului ca senzorul care percepe concentratia de alcool este încorporat în aparat, eliminand astfel posibilele erori, cauzate de diverse alimente sau substante ingerate.
NOTA! Daca pe ecran apare mesajul “CAUTION”, inseamna ca alcoolemia este mai mare de 0.03% si nu este recomandat sa sofati!
53 lei
PRP: 110 lei
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai sus.
DISPONIBILITATE: In stoc
EAN: 6943759608681
ID OFERTA: r25300
Vandut de: ONE MARKET ONLINE SRL
(Vezi toate ofertele acestui furnizor)
Nu mai sta pe ganduri