Boxa Vintage portabila cu Bluetooth, RadioFm, USB, microSD, AUX

 
PRP: 299 lei
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
149 lei
ID OFERTA: w23030
 
Vandut si livrat de: BEST RETAIL SHOP SRL

Garantie 100% a returului in 14 zile.

Plata comenzii la Livrare.
 

Descriere

Boxa Vintage este un radio portabil cu USB care are functie de MP3 player si care poate reda fisiere de pe USB, card microSD/TF.

Ca radio, aceasta functioneaza pe frecventele AM/FM/SW3. Receiver-ul are sensitivitatea ridicata avand antena telescopica.

Principalul beneficiu al designului este portabilitatea. Poti sa iti iei cu tine muzica preferata oriunde ai merge pentru ca acest radio cu microSD/TF este compact, usor si simplu de transportat. In plus are si baterie reincarcabila incorporata si poate functiona si cu doua baterii de tip D.

Calitatea sunetului este buna iar recieverul are o sensibilitate ridicata, antena permitand un semnal stabil.

Beneficii:

Poti sa il iei cu tine pretutindeni datorita designului compact, greutatii reduse si a acumulatorului inclus.

Asculti posturile de radio favorite indiferent in ce frecventa ar fi ele. Meier MD-1900BT functioneaza in frecventele AM, FM, SW3.

Te bucuri de melodiile preferate indiferent daca sunt pe un stick USB sau pe un card microSD.

Este extrem de simplu de folosit; butoanele de control sunt plasate intr-o pozitie accesibila iar interfata este intuitiva. 

Ai la dispozitie posibilitati multiple de alimentare: alimentare direct de la priza (cablu inclus), intrare 5V, cu doua baterii tip D sau cu acumulator incorporat (inclus).

Usor de transportat datorita curelei incluse in pachet si a manerului.

Caracteristici tehnice:

-Receptor radio in 3 frecvente – AM/FM/SW3

-USB/microSD/TF MP3 player, BLUETOOTH

-Baterie reincarcabila incorporata

-Receiver de sensitivitate ridicata

-AUX

-Alimentare direct de la priza, intrare 5V, cu baterii sau cu acumulator incorporat


TRANSPORT
  • Sameday - Oriunde in tara (19 lei)
        * Tariful este valabil pentru coletele de pana in 1 kg. Pentru coletele ce depasesc 1 kg, se adauga la taxa de transport 1 leu/ kg suplimentar.
  •   Va multumim pentru interesul acordat site-ului nostru, aceasta oferta se adreseaza tuturor clientilor din tara. Coletul va fi livrat in maxim 4-5 zile lucratoare dupa confirmarea telefonica de la plasarea comenzii . Pentru mai multe oferte si pentru a cumula comenzile intr-un singur colet, va rugam sa dati click pe butonul: Ofertele acestui partener ce se regaseste sub pretul promotiei! Produsele vin insotite de factura, in baza careia beneficiati de garantie 24 luni. Livrarea se face prin curierat rapid. Taxa livrare: 19 lei oriune in tara, pentru coletele de pana in 1kg. Pentru coletele ce depasesc 1 kg, se adauga la taxa de transport 1 leu/kg suplimentar.

    Fii primul care scrie un review

    Spune-ti parerea acordand o nota produsului

    Adauga un comentariu

    Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentariu

    Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare, pentru a vă oferi reclame sau conținut personalizat și pentru a ne analiza traficul. Făcând clic pe „Accept toate”, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.