presentation-image
Spinner zburator, cu efect de bumerang si leduri
COD:MDS2955
58 lei
TRANSPORT GRATUIT LA PESTE 250 DE LEI
SATISFACTIE GARANTATA
RETUR GRATUIT IN 14 ZILE

Spinnerul zburator foloseste o tehnologie avansata de invatare a senzorului infrarosu LED, suspensie inductiva si protectie impotriva coliziunilor.

Giroscopul integrat poate controla precizia si sensibilitatea pentru a face echilibru. Trebuie doar sa aruncati usor mingea in aer, apoi poate incepe sa zboare imediat. Puteti folosi mainile pentru a-l controla in aer pentru joc interactiv, super cool si super distractiv de utilizat!

LUMINA LED RECHARGEABLE: spinnerul va emite o lumina stralucitoare si colorata atunci cand zboara, este foarte fain noaptea. Trebuie sa il conectati doar la un conector USB timp de 15 minute pentru a incarca complet. Jucarie distractiva minunata!
CORPUL AIRCRAFT STRONG: bilele zburatoare sunt confectionate dintr-un material plastic de inalta calitate, care nu este toxic, care sunt foarte flexibile si au o rezistenta puternica la coliziune, este foarte rezistent si va rezista la daune atunci cand va cadea si se va indeparta inteligent atunci cand va detecta un obiect solid.
 

Fidget spinner zburator cu ventilator interior sub forma de drona rotativa, OZN, rotatie 360 de grade, cu efect de bumerang, incarcare USB, leduri colorate

Timp de utilizare cu o incarcare completa: 15 min

Capacitate baterie: 100mAh

Produs rezistent la cazaturi si presiune.

Utilizare dubla: sub forma de fidget spinner zburator cu efect de bumerang si titirez clasic

ATENTIE! Agitati in sus si in jos timp de 3 secunde pentru a porni, agitati in sus si in jos timp de aproximativ 3 secunde pentru a opri.

CONTINUTUL PACHETULUI: 1x spinner, 1x cablu USB,  1x manual de utilizare.

58 lei
PRP: 185 lei
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai sus.
DISPONIBILITATE: In stoc
EAN: 5949327912137
ID OFERTA: r32261
Vandut de: CAVE SHOP REDUS
(Vezi toate ofertele acestui furnizor)
Nu mai sta pe ganduri