presentation-image
Ochelari cu lentile ajustabile
COD:DLV2083
42 lei
TRANSPORT GRATUIT LA PESTE 250 DE LEI
SATISFACTIE GARANTATA
RETUR GRATUIT IN 14 ZILE

Ti-a slabit vederea si nu este o complicatie medicala, ci doar o problema ce apare o data cu varsta? Muschii ochilor sunt mereu incordati si va este din ce in ce mai greu sa va concentrati atunci cand cititi, lucrati de mana ceva ce presupune atentie la mici detalii, sau sa vedeti la o distanta considerabila? Solutia o reprezinta ochelarii cu lentile ajustabile. 


Beneficii:
- Ochelarii cu lentile ajustabile functioneaza similar unui binoclu
- Pe ambele parti interioare ale ramelor se afla o mica rotita, care permite ajustarea focusului adecvat vederii dumneavoastra
- Ochelarii reprezinta solutia perfecta pentru cei care au nevoie de mai multe tipuri de ochelari, fiind ideali pentru oamenii care au nevoie de:  +1 pentru utilizarea computerului, de +2 pentru citit si de +3 pentru obiecte aflate la o distanta foarte mica.
- Acesti ochelari inovativi indeplinesc toate aceste functii, acoperind toata gama de la 0 la +3.
- Ochelarii sunt comozi, utili si foarte usor de utilizat. Pur si simplu ii pui la ochi, reglezi dioptria cu ajutorul rotitei pana cand ceea ce vrei sa vezi devine foarte clar si te bucuri de o vedere impecabila.
Ochelarii reprezinta solutia perfecta pentru cei care au nevoie de mai multe tipuri de ochelari, fiind ideali pentru oamenii care au nevoie de +1 pentru utilizarea computerului, de +2 pentru citit si de +3 pentru obiecte aflate la o distanta foarte mica.

Acesti ochelari inovativi indeplinesc toate aceste functii, acoperind toata gama de la 0 la +3. Ochelarii sunt comozi, utili si foarte usor de utilizat. Pur si simplu ii pui la ochi, reglezi dioptria cu ajutorul rotitei pana cand ceea ce vrei sa vezi devine foarte clar si te bucuri de o vedere impecabila.

Sunt ideali pentru persoanele cu hipermetropie atunci cand persoana vrea sa vada un obiect care se afla foarte aproape de el si va avea nevoie de o lentila convexa cu o forma bombata, sau cand vrea sa vada ceva la o distanta mai mare si va avea nevoie de o lentila mai subtire, cu o forma mai putin convexa.


42 lei
PRP: 90 lei
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai sus.
DISPONIBILITATE: In stoc
EAN: 5949327901612
ID OFERTA: r26281
Vandut de: BEST RETAIL SHOP SRL
Nu mai sta pe ganduri

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare, pentru a vă oferi reclame sau conținut personalizat și pentru a ne analiza traficul. Făcând clic pe „Accept toate”, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.