Ochelari de soare polarizaţi+Suport telefon multifunctional c

 
PRP: 75 lei
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
39 lei
ID OFERTA: w23992 PRODUCATOR: Alti Producatori
 
Vandut de: S.C NIKO LUXURY DESIGN S.R.L (Vezi toate ofertele acestui furnizor)

Garantie 100% a returului in 14 zile.

Plata comenzii la Livrare.
 

Descriere

Acest pachet este bun pentru soferii de cursa lunga.

V-aţi săturat ca din cauza soarelui ce vă intră în ochi să nu vedeţi mai nimic? Lumina soarelui vă orbeşte? De acum s-a terminat cu aceste neplăceri!

Au sosit Tac Glasses, aceşti ochelari de soare extraordinari, cu ajutorul cărora în sfârşit puteţi vedea clar! Tac Glasses pot fi purtaţi atât de femei cât şi de bărbaţi. Datorită design-ului sport, îi stau bine oricui.

Pentru sport, la şofat, în drumeţii

Cea mai bună alegere pentru sporturile în aer liber, la şofat, sau în excursii. Tehnologia specială de filtrare a luminii este o garanție că lumina solară nu vă mai orbeşte, dar puteți vedea o imagine clară, colorată! Lentilele Tac protejează în mod natural împotriva razelor UVA și UVB, în plus, lentilele anti-zgârieturi pot rezista la condiții extreme.

De ce să vă mulţumiţi de întunericul oferit de alţi ochelari de soare dacă puteţi alege o imagine clară, colorată?

Iar la pachet, ochelarii vin si cu un suport de telefon2 in 1.

Acest accesoriu este perfect pentru a lasa numarul telefon in parbriz, acesta venind la pachet si cu un  suport de telefon.

Suportul pivotant consta dintr-o parte auto adeziva si doua brate în care introduceti telefonul. Avantajul este posibilitatea de rotație la 360 °. Va recomandam sa lipiti pe o suprafata plana si neteda pentru o mai bună stabilitate. Potrivit nu numai pentru telefon.

Daca asezati un telefon in el, acesta se va fixa între cele doua brate, deci nu va îngrijorati ca ar putea cadea din suport atunci cand conduceți .

Este pachetul ideal pentru calatoriile lungi si dese!

 

Comanda acum pentru o calatorie relaxanta!

Art: Accesorii665+Auto1728


TRANSPORT
  • Cargus - Oriunde in tara (19 lei)
        * Tariful este valabil pentru primele 5 kg. Pentru fiecare kilogram suplimentar se mai percepe o taxa de 1 leu. Comenzile ce depasesc suma de 299 lei beneficiaza de transport gratuit.
  •   Coletul va fi livrat in maxim 1-3 zile lucratoare de la plasarea comenzii. Livrare National se face prin curier si este 19 lei. Acest produs este vandut de catre Magazinul partener. Site-ul promoveaza oferta in baza unui contract de publicitate incheiat cu ofertantul produsului. Prin aceasta comanda confirmi ca esti de acord cu termenii si conditiile ce se aplica tuturor ofertelor.

    Fii primul care scrie un review

    Spune-ti parerea acordand o nota produsului

    Adauga un comentariu

    Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentariu

    Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare, pentru a vă oferi reclame sau conținut personalizat și pentru a ne analiza traficul. Făcând clic pe „Accept toate”, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.