Oferta furtun de gradina extensibil pana la 30 m si set racire terasa, gradina sau balcon, 10 m lungime

 
PRP: 169 lei
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
99 lei
ID OFERTA: w23179 PRODUCATOR: Alti Producatori
 
Vandut de: AVOLINE LINK SRL (Vezi toate ofertele acestui furnizor)

Garantie 100% a returului in 14 zile.

Plata comenzii la Livrare.
 

Descriere

Oferta furtun de gradina extensibil pana la 30 m + kit racire terasa, gradina sau balcon, 10 m lungime

Furtun de gradina extensibil pana la 30 m:

Caracteristici:

-este fabricat din latex dublu expandabil si durabil.

-acest material face ca furtunul sa isi extinda de pana la 3 ori lungimea sa cu debit de apa si sa se contracte in cateva minute dupa ce nu il mai folositi.

-acest furtun nu se va incurca sau rasuci niciodata, fiind flexibil, usor de manevrat, dar si de depozitat datorita dimenisunilor sale reduse

-este dotat cu un jet de pulverizare puternic cu 7 modele reglabile: dus, ceata, centru, plin, conic, plat, unghi.
-material: Dublu Latex + ABS de inalta rezistenta 
-presiunea hidraulica: 3 - 15 bari (cea  mai mare presiune a apei)
-dimensiunea filetului la capatul bateriei: 3/4 dimensiune standard 

Instructiuni de utilizare:

 Pasul unu: asigurati-va ca saiba de cauciuc este asezata ferm in interiorul cuplajului, acest lucru va preveni scurgeri atunci cand utilizati furtunul pentru prima data, se recomanda intinderea usoara a furtunului pentru a evita acumulari de apa;

Pasul doi: atasati capatul mama a furtunului la sursa de apa, apoi atasati capatul furtunului;

 Pasul trei: porniti sursa de apa, dar cresteti treptat presiunea apei, furtunul se va extinde automat, apoi puteti incepe utilizarea sa;

 Pasul patru: opriti orificiul de apa cand ati terminat de utilizat, in timp ce se va scurge apa, furtunul se va contracta revenind la lungimea sa initiala.

 Kit racire terasa, gradina sau balcon, 10 m lungime:

Sistemul de racire terase prin pulverizare picaturi de apa este capabil a oferi o temperatura optima in zilele toride de vara, fara insa a creste nivelul de umiditate.

Racirea aerului in spatiile exterioare cu ajutorul kitului de racire terase devine posibila datorita capacitatii sale de pulverizare a picaturilor de apa.

Particulele foarte fine de apa de dimensiuni micronice in contact cu aerul fierbinte se vor evapora instantaneu. Astfel se va genera o temperatura mai scazuta a aerului pe verande, terase, gradini, parcuri sau in orice loc in care acest sistem de climatizare spatii exterioare este montat.

Astfel de sisteme de racire a spatiilor exterioare pot raspunde nevoii de crestere a confortului termic in dupa-amiezile de vara.

Kitul cu duze se poate racorda la o sursa de apa si datorita unei minime presiuni acesta va fi capabil de pulverizare.

Apa din astfel de echipamente de climatizare va fi impinsa prin orificiul duzei cu o presiune specifica sursei la care a fost racordat.

Pulberea de apa rezultata ca urmare a trecerii sub presiune a picaturilor de apa prin duza, poate raci semnificativ aerul, pastrand o temperatura constanta in spatiile exterioare. Sistemul este ecologic 100%, bazandu-se pe evaporarea instantanee a vaporilor de apa din atmosfera si poate pastra o temperatura constanta a aerului.

 


TRANSPORT
  • Cargus - Oriunde in tara (19 lei)
  • DPD - Oriunde in tara (19 lei)
        * Tariful este valabil pentru primele 2 kg. Pentru fiecare kg suplimentar se mai percepe o taxa de 1 leu .
  •   Comenzile se livreaza in 2-5 zile lucratoare de la confirmarea telefonica a comenzii dumneavoastra Livrarea produselor se face prin curier. Produsele vin insotite de factura si garantie 12 luniCost transport :18 lei national/ primele 2kg* 1leu/kg pentru fiecare kg suplimentar Plata se efectuaza doar RAMBURS.Puteti comanda si alte produse de pe pagina noastra, accesand butonul OFERTELE ACESTUI PARTENER, astfel veti plati un singur transport.Politica de retur :Pentru retur trimiteti un e-mail in prealabil pe adresa primita in mailul de confirmare, produsele se returneaza in ambalajul original si nu trebuie sa prezinte semne de uzura si utilizare inadecvataCostul transportului returului este suportat de client sau de catre magazinul partener doar in cazul in care produsul livrat este defect sau altul fata de cel comandat Produsele se returneaza prin curier la adresa furnizorului si pot fi returnate in termen de 14 zile, conform OUG 34/2014, de la primirea produsului.Acest produs este vandut de catre Magazinul partener .Site-ul promoveaza oferta in baza unui contract de publicitate incheiat cu ofertantul produsului.Prin aceasta comanda confirmi ca esti de acord cu termenii si conditiile ce se aplica tuturor ofertelor

    Fii primul care scrie un review

    Spune-ti parerea acordand o nota produsului

    Adauga un comentariu

    Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentariu

    Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare, pentru a vă oferi reclame sau conținut personalizat și pentru a ne analiza traficul. Făcând clic pe „Accept toate”, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.