Perie ionica de indreptat parul si ondulator ceramic

 
PRP: 154 lei
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
66 lei
ID OFERTA: w22542
 
Vandut de: VEDER SHOP LINK SRL (Vezi toate ofertele acestui furnizor)

Garantie 100% a returului in 14 zile.

Plata comenzii la Livrare.
 

Descriere

In arsenalul de coafura al oricarei femei trebuie sa existe aceste doua ustensile: ondulatorul pentru a avea bucle perfecte si peria de indreptat parul.

Acest set de coafura contine la pachet ambele produse, pentru ca stim cat este de important sa itipoti aranja parul in doar 20 de minute, fara sa fie nevoie sa programare la coafor.

 

Peria ionica de indreptat parul este cea  mai rapida, sigura si eficienta metoda de a obtine un par drept, fara fire rebele si fara varfuri deteriorate.

Arata ca o perie de par normala, avand insa baza care sustine dintii periei dotata cu un strat ionic care se incalzeste, si atunci cand atinge firele de par, le netezeste, confera luciu si naturalete.

Peria ionica este efectiv o placa de indreptat parul, care insa functioneaza mult mai eficient si mai rapid, avand si functia de perie de par.

Tot ce trebuie sa faci este sa setezi peria la temperatura potrivita si sa o treci prin par ca si cum te-ai pieptana. Parul trebuie sa fir putin umed ( atentie, nu ud si nici uscat complet) sau puteti folosi inainte o ceara sau crema de protectie a firului de par.

Peria  are display care afiseaza temperatura setata. Aceasta va fi aleasa in functie de grosimea si starea de degradare a firului de par:

un fir de par gros, sanatos, neafectat de alte tratamente chimice necesita o temperatura de 210-230 grade Celsius

un fir de par degradat, vopsit intens sau foarte subtire va suporta o temperatura mai joasa, de 170, 190 pana in 200 de grade Celsius.

Daca nu sunteti sigura este bine sa testati treptat peria, pentru a vedea ce temperatura este mai potrivita.

Dupa intindere, parul va arata neted, lucios, cu un aspect natural placut, iar efectul dureaza cel putin 12 ore, in functie de firul de par si de conditiile meteo la care este expus.

Ondulator ceramic pentru bucle spirala mari

Pentru cele care adora parul ondulat, buclele, ondulatorul spiralat va fi un adevarat profesionist.

Este extrem de usor de folosit, avand clapeta care te ajuta sa prinzi suvita de par si ghidaje spiralate, pe care parul se va infasura in mod automat, fara sa scape.

Un buton cu led iti va indica momentul in care ondulatorul este gata de lucru. Dureaza maxim 30 de secunde pana ce acesta ajunge la temperatura maxima de lucru.

Avand tambur ceramic, ondulatorul te ajuta sa obtii bucle mari, spiralate, fara sa iti arzi varfurile si sa deteriorezi firul de par, intrucat placa de ceramica impiedica acest lucru.

Manerul ondulatorului este termoizolant si ergonomic astfel ca il vei manuifara probleme, atentia ta fiind indreptata doar asupra buclelor obtinute.

Diametrul tamburului de ceramica este de 19 mm, cu o lungime de 10 cm, astfel ca vei obtine bucle mai mari si bine definite, pe toata lungimea firului de par.

Ondulatorul se conecteaza la priza, avand un fir de 195 cm, suficient de lung cat sa permita folosirea in conditii optime.

Avand aceste dispozitive de ingrijire a parului vei arata intotdeauna fabulos, ca si cum doar ce ai iesit de la salonul de coafura. Poti obtine un par magic, cu aspect sanatos si ingrijit in doar cateva miscari si fara ajutor profesionist. Tu vei fi intotdeauna propriul hair stilist!

 

Atentie

Acest gen de produse fac parte din categoria produselor de ingrijire personala si prin urmare nu pot fi returnate daca au fost folosite. Ele se vor returna si se vor schimba doar daca prezinta defectiuni tehnice de fabricatie, sau daca aveti senzatia ca nu sunt in conditie optima de utilizare. Conform legilor in vigoare, in cazul produselor de ingrijire personala, dreptul de retur nu este asigurat in acest caz, daca au fost folosite.

 


TRANSPORT
  • Sameday - Oriunde in tara (19 lei)
  •  

    Fii primul care scrie un review

    Spune-ti parerea acordand o nota produsului

    Adauga un comentariu

    Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentariu

    Recomandate

    PRP: 152 lei 76 lei

    Camera video auto cu senzor de miscare, USB, bate...

    PRP: 70 lei 35 lei

    Desfacator de capace pentru borcane si sticle de ...

    PRP: 135 lei 65 lei

    Prelata auto universala, marimea S 400 cm x 160 c...

    PRP: 178 lei 118 lei

    Lanterna LED, reincarcabila, functie baterie exte...

    PRP: 85 lei 39 lei

    Set 4 saci de vidat haine, 70 x 100 cm ...

    PRP: 195 lei 102 lei

    Ceas inteligent copii, camera foto ...

    PRP: 119 lei 59 lei

    Aeroterma auto cu aer cald si rece pentru incalzi...

    PRP: 190 lei 57 lei

    Minge zburatoare tip drona lumini LED, incarcare ...

    PRP: 124 lei 66 lei

    Set 2 x Lampa Solara 100 Led cu Senzor de miscare...

    PRP: 160 lei 54 lei

    Boxa portabila cu Bluetooth,USB, Card si Led lumi...

    PRP: 120 lei 55 lei

    Husa fotoliu cu doua fete ...

    PRP: 99 lei 43 lei

    Set 10 organizatoare pentru 50 de umerase ...

    PRP: 122 lei 59 lei

    Dispozitiv magnetic pentru curatarea geamurilor ...

    PRP: 70 lei 35 lei

    Ochelari pentru condus noaptea si in ceata + oche...

    PRP: 160 lei 65 lei

    Mop microfibra cu pulverizare apa, rezervor 600 m...

    Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare, pentru a vă oferi reclame sau conținut personalizat și pentru a ne analiza traficul. Făcând clic pe „Accept toate”, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.