Tester pentru verificarea calitatii apei - un mod excelent de a testa in mod regulat apa consumata

Pret initial:
109 Lei
Discount:
46 %
 
59 Lei
 
Cumparate:
31
 
 
 


Garantia returului in 14 zile.

 

Descriere:

Aparat de testare a calitatii apei: un mod excelent de a testa in mod regulat apa consumata, dar si performantele atinse de aparatul de filtrare folosit.

Este apa minerala buna pentru organismul nostru? Exista o idee eronata potrivit careia apa minerala ar fi importanta pentru sanatatea noastra si deoarece apa filtrata contine foarte putine minerale, sau chiar deloc, nu este potrivita pentru organismul nostru.
Oamenii de stiinta au demonstrat ca aceasta afirmatie nu este adevarata deoarece toate mineralele din apa minerala sunt in forma anorganica, fara viata. In timp ce acestea pot fi absorbite in circulatia corpului nostru, ele nu pot fi folosite in procese fiziologice cum ar fi de exemplu formarea celulelor.
Apa pura, filtrata are un avantaj foarte mare si anume: este capabila sa indeparteze substantele anorganice depozitate in tesuturile din corpul nostru ducand astfel la imbunatatirea starii noastre de sanatate.
Mineralele organice nu sunt indepartate de apa, ele raman in corpul nostru facilitand procesele fiziologice din organismul nostru.
Daca observati ca valorile aratate de aparatul TDS incep sa creasca la apa care trece prin sistemul de purificare al apei, inseamna ca e timpul sa schimbati filtrele.
O valoare mare pe aparatul de masura TDS reprezinta o apa care poate fi neplacuta la gust, o apa cu gust sarat, metalic sau amar.
Concentratiile ridicate de saruri pot provoca coroziune sau depuneri in sistemele de incalzire si pot fi daunatoare plantelor acvatice si animalelor.

Utilizare:

-Acest instrument poate fi folosit pentru masurarea nivelului substantelor solubile din apa.

-Este un tester de buzunar accesibil care asigura masuratori precise de conductivitate si TDS.

-Trebuie doar sa introduceti pur si simplu testerul in solutie si rezultatul masuratorii va fi afisat imediat pe display.

-Se pot testa cu TDS-metrul: calitatea filtrelor de apa, apei piscinelor, acvariilor, hidrofoarelor, calitatea apei potabile si bauturilor racoritoare.

-Pentru anumite aplicatii, este esentiala determinarea cantitatii de saruri dizolvate intr-o cantitate de apa determinata.

Specificatii TDS-Metru:

-Display LCD
-Dispune de functie Hold pentru salvarea masuratorii si citirea ulterioara.
-Greutate: 50g
-Dispune de doua functii de masura: TDS si temperatura
-Alimentare: 2x Baterii LR44 (NEINCLUSE)
-Scala: 0-9990ppm
-Acuratete: ±2%
-Dimensiuni: 155 x 31 x 21 mm
-Foarte usor de folosit.
-Aparatul de masura TDS arata cantitatea de solide dizolvate intr-o cantitate de 1 litru de apa.
-Unitatea folosita de cele mai multe aparate TDS, este particule per milion (ppm).
-De exemplu o valoare de 1 ppm indica faptul ca exista 1 miligram de substante solide anorganice dizolvate in fiecare 1 litru de apa.
-Substantele solide organice dizolvate, cum ar fi zaharul nu afecteaza conductivitatea unei solutii, deci prin urmare ele nu pot fi masurate cu aparatul TDS.
-Aparatul TDS se opreste automat daca timp de 10 minute nu este folosit.
-Aparatul afiseaza valorile pana la 3 cifre.
-Afisajul digital permite operatorului citirea rezultatelor din orice unghi.
-Functioneaza cu 2 baterii LR44 1.5V neincluse.

Termeni:

Va multumim pentru interesul acordat site-ului nostru, aceasta oferta se adreseaza tuturor clientilor din tara. Coletul va fi livrat in maxim 4-5 zile lucratoare dupa confirmarea telefonica de la plasarea comenzii 
Pentru mai multe oferte si pentru a cumula comenzile intr-un singur colet, va rugam sa dati click pe butonul: Ofertele acestui partener ce se regaseste sub pretul promotiei!

Produsele vin insotite de factura si garantie 24 luni.

Livrarea se face prin: 
-Gls: National 18 lei fara km suplimentari.